Workshops

Wat?

FootFit software organiseert gedurende het jaar diverse workshops voor gevorderden voor PodoFile en BeautyFile. De workshops zijn er om zelf vragen te stellen en te leren van de vragen van anderen.

Waar?

De workshops worden gegeven op ons kantoor in Alphen aan den Rijn in één of meerdere van de speciaal hiervoor beschikbare trainingsruimten (aantal afhankelijk van het aantal aanmeldingen). De trainingslokalen bevinden zich in het Champestate Business Centre.

Het adres is:

Ondernemingsweg 66t, 2404HN Alphen aan den Rijn
Het Champestate Business Center is gemakkelijk bereikbaar vanaf de N11 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het gebouw. Ga bij de ingang rechts langs de slagboom en volg de blauwe "P" borden. Parkeren kan op de plekken aangegeven als "Bezoeker" of de plekken zonder naambord.

Hoe?

De workshop bevat geen vaststaande lesstof. De workshop wordt gevuld aan de hand van de vragen van de deelnemers. Elke deelnemer krijgt evenveel kans om een vraag te stellen, welke gezamenlijk beantwoord wordt. Hierdoor ontdekt u mogelijkheden die u nog niet eerder heeft gebruikt.

We maken bewust onderscheid tussen workshops met deelnemers die gebruik maken van Boekhouden Compleet en deelnemers die hier geen gebruik van maken. Zo weten we zeker dat we u een leerzame workshop kunnen aanbieden!

Let op: De workshop is niet bedoeld om hulp te vragen bij het recht trekken van de boekhouding. We zullen op de workshop dan ook niet ingaan op individuele boekhoudkundige vragen/problemen. Hiervoor heeft u echt een boekhouder nodig!


Wat mee nemen

- Laptop (indien niet beschikbaar laat het ons tijdig weten, dan stellen wij een cursus laptop beschikbaar)
- Evt USB stick

Wat kost het?

De kosten voor een workshop van 2,5 uur is 75 euro per persoon.

Vul het opgaveformulier in onderaan deze pagina om aan te melden:

Aankomende workshops

Opgaveformulier

BHC = Boekhouden Compleet, let goed op dat je de juiste dag kiest afhankelijk van het wel of niet gebruiken van Boekhouden Compleet.