Voor verdere ondersteuning kunt u terecht bij:


ICTheo
Joanne de Witte Illustrations
Stap voor stap ICT

Zoekt u naar ondersteuning die verder gaat dan wat PodoFile helpdesk kan bieden? Daarbij valt te denken aan hulp bij het aanschaffen of installeren van PC's en andere apparatuur. Of het ontwerpen van briefpapier, logo, flyer en dergelijke. Of een persoonlijke boekhoudcursus. Of gewoon een keert een hele dag een-op-een hulp bij het werken met PodoFile. De hierna genoemde bedrijven bieden dit soort ondersteuning en worden door ons aanbevolen. Zij werken geheel onafhankelijk van FootFit Software. Voor informatie en aanvragen voor dienstverlening verwijzen wij uitsluitend naar de hierna genoemde links.

ICTheo

Hardware en software

ICTheo staat voor Theo Thijssen (Amersfoort). Als zelfstandig ICT professional aangesloten bij de Stichting PCdokters. Biedt ondersteuning bij de inrichting van het programma, het maken van factuur-sjablonen, verzamel facturen, Vecozo certificaat, tot en met de BTW aangiften. De inrichting van Podofile is één. De hardware (PC/laptop); de infrastructuur (stand-alone, netwerk, internet, e-mail, agenda, contacten, WiFi); het Windows operating systeem (Vista, 7, 10); de printer; de pinautomaat; de kassa; de backup, zijn allemaal randvoorwaarden die naadloos op elkaar moeten aansluiten om optimaal gebruik te kunnen maken van uw PodoFile administratie. Eventueel is hulp op afstand mogelijk.

lees meer

Joanne de Witte illustrations & graphic design

Briefpapier, logo, flyers

Als professional in de voetverzorging streef je naar kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit. Ben je op zoek naar een huisstijl die deze boodschap overbrengt? Je logo en huisstijl zijn krachtige communicatiemiddelen. In een tijd waarin we meer en meer visueel selecteren, is het belangrijk dat potentiële klanten de identiteit van je onderneming met één blik kunnen waarnemen. Joanne de Witte is freelance illustrator en grafisch ontwerper. Het overbrengen van de juiste boodschap in illustraties en vormgeving is haar passie. Ze helpt je graag verder om de communicatiemiddelen van je bedrijf de juiste uitstraling te geven! Ook als je al voorzien bent van een huisstijl, en je alleen wat aanpassingen nodig hebt, of als het maar niet lukt om je briefpapier goed in PodoFile te zetten, ben je bij haar aan het juiste adres.

lees meer

Stap voor stap ICT

Administratie, boekhouden

Heeft u iemand nodig die u helpt de administratie op orde te krijgen? Dan kan Stap voor Stap ICT u daarbij helpen. Stap voor Stap ICT biedt privélessen aan bij u op locatie. Dit betekent dat u de deur niet uit hoeft en er alle aandacht is voor u, specifiek gericht op uw situatie. Door het geven van één op één begeleiding kunnen we doelgericht aan de slag en stappen we in op uw eigen niveau. Hierdoor zult u het optimale resultaat uit uw privéles halen! Ook voor het leren werken met de module Boekhouden Compleet, van PodoFile/BeautyFile kunt u bij Stap voor Stap ICT terecht.

lees meer