Wat je er mee kunt

PodoFile is een veelzijdig programma, dat geschikt is voor de professionele pedicure en podologiepraktijk. Maar ook combinatiepraktijken kunnen er goed mee uit de voeten. Als u schoonheids- of massagebehandelingen e.d. verricht, zijn er aanvullende functies. Hier een overzicht van de diverse mogelijkheden.

Patiëntgegevens

Met behulp van PodoFile bewaart u de patiëntgegevens op een overzichtelijke en complete wijze. Het hoofdscherm bestaat uit 4 onderdelen. Aan de linkerzijde, van boven naar beneden, respectievelijk de patiëntenkeuzelijst, de gegevens van de gekozen patiënt, en het venster voor de behandelverslagen. Aan de rechterzijde bevinden zich een aantal tabbladen met additionele patiëntgegevens.

lees meer

Afspraken-agenda

De afsprakenagenda, die overzichtelijk is uitgevoerd in Outlookstijl, vervangt uw klassieke papieren agenda. De voordelen zijn: automatische urenregistratie; afspraken snel vinden; onmiddellijk tussen afspraak en patiëntgegevens wisselen; koppelen met andere agenda's zoals de Outlook of Google agenda op uw telefoon, tablet of computer; koppeling mogelijk met de Libersy online agenda; wachtlijst; afsprakenlijst per patiënt; en meer.

lees meer

Praktijk en netwerk

De functies ten behoeve van de uitoefening van algemene praktijkwerkzaamheden: voorraadadministratie, behandelingenlijst, instellingen voor behandeling- en patiëntengroepen, verwijzerslijst, praktijkgegevens inclusief medewerkergegevens, accreditatie-overzicht, algemene notities, facturatie voor losse verkoop en diversen, en de verwerking van kasmutaties. De COV-functie (Controle op Verzekering) maakt het mogelijk om online de verzekeringsgegevens van een patiënt te checken. Het is mogelijk om in netwerkmodus te werken. Dat wil zeggen dat de PodoFile gegevens vanaf meer dan 1 werkstation (PC of tablet) bereikt kunnen worden.

lees meer

Administratie

Declareren naar podotherapeut, instelling, zorggroep of rechtstreeks via VECOZO? Het kan allemaal. Het BTW-overzicht geeft u elk kwartaal de getallen die nodig zijn om uw BTW-opgave te doen. Uw kilometers houdt u bij in de autorittenadministratie. Overzicht krijgt u door middel van het rekeningenoverzicht, het kasboekoverzicht, de resultatenrekening, en de saldibalans.Verder zijn er diverse mogelijkheden om uw administratieve gegevens te exporteren naar boekhoudpakketten. Bijvoorbeeld een direkte koppeling met SnelStart.

lees meer

Overzichten, extra's, onderhoud en beheer

Hieronder vallen de volgende functies: geschiedenis, voorraadgeschiedenis, statistische overzichten, backup beheer, patiëntenbeheer, mailings, etiketten.lees meer

Ondersteuning

PodoFile bevat een uitgebreide handleiding, die u op het scherm kunt inzien en eventueel uit kunt printen. Het help systeem bevat dezelfde informatie. Op bijna iedere plek in het programma zijn helpknoppen aanwezig. Enkele tiëntallen instructiefilmpjes staan voor u klaar op Youtube en kunt u gemakkelijk vanuit het programma aanklikken. En dan is er nog waardevolle info te vinden op de website. Komt u er niet uit, dan staat onze helpdesk voor u klaar.

lees meer