Cursussen

Wat?

FootFit software organiseert gedurende het jaar diverse cursussen voor PodoFile en BeautyFile. De cursussen zijn er op gericht om de basis van de beide pakketten onder de knie te krijgen.

Waar?

De cursussen worden gegeven op ons kantoor in Alphen aan den Rijn in één of meerdere van de speciaal hiervoor beschikbare trainingsruimten (aantal afhankelijk van het aantal aanmeldingen). De trainingslokalen bevinden zich in het Champestate Business Centre.

Het adres is:

Ondernemingsweg 66t, 2404HN Alphen aan den Rijn
Het Champestate Business Center is gemakkelijk bereikbaar vanaf de N11 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het gebouw. Ga bij de ingang rechts langs de slagboom en volg de blauwe "P" borden. Parkeren kan op de plekken aangegeven als "Bezoeker" of de plekken zonder naambord.

Hoe?

De cursus onderdelen bestaan uit een aantal "stappen". De instructies hiervoor worden hiervoor op papier uitgereikt. Elke stap wordt voor gedaan op het scherm en daarna kan iedere cursist die zelf oefenen op de computer, dan wel de cursisten wordt gevraagd eerst zelf een stap te proberen en daarna wordt deze voorgedaan op het scherm. Waar nodig wordt nog wat extra uitleg of toelichting gegeven. Achteraf is er de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wat mee nemen

- Laptop (indien niet beschikbaar laat het ons tijdig weten, dan stellen wij een cursus laptop beschikbaar)
- Evt USB stick

Wat kost het?

De kosten voor een cursus van 2 uur is 60 euro per persoon.

Aankomende cursussen

 • ALPHEN AAN DEN RIJN
  Maandag 24 september 2018
  10:00 - 12:00 uur
  Footfit
  Basiscursus
  Ondernemingsweg 66t
  2404HN Alphen aan den Rijn. Gebouw Champestate.


 • ALPHEN AAN DEN RIJN
  Maandag 26 november 2018
  10:00 - 12:00 uur
  Footfit
  Basiscursus
  Ondernemingsweg 66t
  2404HN Alphen aan den Rijn. Gebouw Champestate.


Opgaveformulier