Cursussen

Wat?

FootFit software biedt gebruikers van PodoFile en BeautyFile vanaf heden de cursus (twv 60 euro) GRATIS online! De cursus is er op gericht om de basis van de beide pakketten onder de knie te krijgen.

Hoe?

De cursus onderdelen bestaan uit een aantal "stappen". De instructies hiervoor worden hiervoor op papier uitgereikt. Elke stap wordt voor gedaan op het scherm en daarna kan iedere cursist die zelf oefenen op de computer, dan wel de cursisten wordt gevraagd eerst zelf een stap te proberen en daarna wordt deze voorgedaan op het scherm. Waar nodig wordt nog wat extra uitleg of toelichting gegeven.

Waar?

Ga naar https://www.podofile.com/starterscursus om de het cursusmateriaal te bekijken.

Workshops

Wat?

FootFit software organiseert gedurende het jaar diverse workshops voor gevorderden voor PodoFile en BeautyFile. De workshops zijn er om zelf vragen te stellen en te leren van de vragen van anderen.

Hoe?

De workshop bevat geen vaststaande lesstof. De workshop wordt gevuld aan de hand van de vragen van de deelnemers. Elke deelnemer krijgt evenveel kans om een vraag te stellen, welke gezamenlijk beantwoord wordt. Hierdoor ontdekt u mogelijkheden die u nog niet eerder heeft gebruikt.

We maken bewust onderscheid tussen workshops met deelnemers die gebruik maken van Boekhouden Compleet en deelnemers die hier geen gebruik van maken. Zo weten we zeker dat we u een leerzame workshop kunnen aanbieden!

Let op: De workshop is niet bedoeld om hulp te vragen bij het recht trekken van de boekhouding. We zullen op de workshop dan ook niet ingaan op individuele boekhoudkundige vragen/problemen. Hiervoor heeft u echt een boekhouder nodig!


Waar?

De workshops worden gegeven op ons kantoor in Alphen aan den Rijn in één of meerdere van de speciaal hiervoor beschikbare trainingsruimten (aantal afhankelijk van het aantal aanmeldingen). De trainingslokalen bevinden zich in het Champestate Business Centre.

Het adres is:

Ondernemingsweg 66t, 2404HN Alphen aan den Rijn
Het Champestate Business Center is gemakkelijk bereikbaar vanaf de N11 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het gebouw. Ga bij de ingang rechts langs de slagboom en volg de blauwe "P" borden. Parkeren kan op de plekken aangegeven als "Bezoeker" of de plekken zonder naambord.

Ga naar https://www.podofile.com/workshops voor meer informatie, beschikbare tijden en om in te schrijven.