Artikelen en handleidingen

Hier treft u artikelen aan die overzichten en of achtergrondinformatie geven over diverse onderwerpen. Voor de volledigheid vermelden we ook de handleidingen die beschikbaar zijn.

Declareren

Declareren naar de podotherapeut of instelling. Of direct naar de zorgverzekeraar via VECOZO. Wat houdt dit in en hoe gaat dat in zijn werk?

lees meer

Boekhouden Compleet

Boekhouden Compleet is een extra module die kan worden aangeschaft. Met behulp van Boekhouden Compleet is PodoFile een volledig boekhoudprogramma.

lees meer

Directe koppeling met SnelStart

PodoFile heeft een rechtstreekse koppeling met het boekhoudpakket SnelStart. Wat zijn de voordelen? Wat zijn de voorwaarden en hoe gaat het in zijn werk?

lees meer

PodoFile vanaf een tablet gebruiken

Kun je PodoFile draaien op een tablet? Lees hier wat wel en niet mogelijk is.

lees meer

Meer dan 1 PC gebruiken

PodoFile gebruiken vanaf meerdere PC''s. Wat is er mogelijk en waa rmoet je op letten? Hoe zit het met werken via de cloud?

lees meer

De PodoFile agenda op je telefoon via de Google agenda

Altijd de beschikking over je PodoFile agenda kan doordat je een synchronisatiekoppeling met je Google agenda instelt. Daardoor kun je je agenda raadplegen en wijzigen op elke telefoon of tablet waarop een agenda-app is geinstalleerd die met je Google agenda is gekoppeld.

lees meer

De PodoFile agenda synchroniseren met Libersy

Libersy.com levert een online agenda voor je website. Laat klanten zelf hun afspraken maken. Lees hoe Libersy gekoppeld kan worden met PodoFile.

lees meer

ZorgMail in PodoFile

Zorgmail is een beveiligd email systeem. Binnen Zorgmail kunnen aangesloten zorgverleners en instanties onderling emailberichten sturen op basis van email-adressen die alleen binnen Zorgmail geldig zijn. De verzonden berichten worden versleuteld en zijn daarom veiliger dan standaard email.

lees meer

Wet Bescherming Persoonsgegevens

U houdt een administratie bij met persoonsgegevens, al of niet digitaal. Welke plichten hebt u volgens de wet? Hoe worden uw gegevens in PodoFile beschermd?

lees meer